beste cafetaria van West Stellingwerf

Horecaprijzen.nl kondigt de winnaars van de Beste Horeca bedrijven Awards 2019 aan

Aalsmeer, 20 januari 2020 – In de studio’s van Aalsmeer werden op maandag 20 januari de winnaars gehuldigd  van de prestigieuze Horecaprijzen Awards 2019.

 Snackpoint De Passage uit Wolvega sleept de titel “Beste cafetaria van de gemeente Weststellingwerf’’ in de wacht. Uit handen van presentator Jan Versteegh en topmodel Nicky Opheij ontvingen zij de fel begeerde award.

In de race als provincie winnaar werd de Passage tweede.

Ook werden de mensen van de Passage nog verrast met een Gold Award voor de hoge reviews welke zij van de stemmers ontvingen.

 Naast de gemeente  winnaars publiceert Horecaprijzen.nl ook de volledige lijst met winnaars per provincie en categorie. Samen vormen deze een overzicht van de best beoordeelde horeca bedrijven door heel Nederland.

Al drie maal eerder wist Snackpoint de Passage ook een mooie plaats te bemachtigen in de prestigieuze Cafetaria Top 100 van Nederland, dit is absoluut geen ‘appeltje, eitje’.

Elke dag opnieuw worden de puntjes op de i gezet, wordt de kwaliteit gewaarborgd en wil men op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Innovatief zijn, dat is de roeping van deze ondernemers! En dat zie je. In alles!

Nederland telt maar liefst 5000 cafetaria’s, en Snackpoint de Passage mag met trots zeggen, wij behoren tot de beste!

Al met al een prachtig resultaat voor Menno de Koe en Haaye de Jong als eigenaren van Snackpoint de Passage.

Hier kunnen we weer trots op zijn! Zegt Menno de Koe.

‘De inspanningen van ons team krijgen op deze wijze een prachtige beloning, maar we gaan zeker niet stil zitten’ geeft Menno de Koe aan. ‘Ook voor het komende jaar hebben we grootse plannen’ daar zijn we stiekem toch wel trots op! Wat deze plannen zijn, houd uw brievenbus en facebook in de gaten!